Förenings möte

Spread the love


Rapport från dagens möte ( måndag 2018-06-18).

Cirka 20 personer deltog på dagens möte på sofre restaurangen i Uppsala. Över ett porttion persisk mat och en kopp kaffe förenings ordförande ( Yousof Rizai) välkomnade alla deltagare och gick igenom tankarna kring kultur, idrott och integrations verksamheter och förklarade att varför vi ( salsal förening i Sverige ) ska kunna fortsätta och växa ännu mer.
Eftersom några personer deltog för första gången på förenings möte då alla deltagare presenterade sig och berättade vilka ansvar har dem och vilka aktiviteter är de intreserade av. Det är fortsatt ett stort intresse för människor att engagera sig ideellt vilket så klart är mycket glädjande.

I dagens möte diskuterade vi om poesifestivalen i den 9 juni och de feedback som vi fick från folk i omvärlden och nya aktiviteter/ evenemangen i resten av året.
Under sommaren har vi en god nyhet för kvinnor / tjejer som är intresserade av att spela vollyboll med svenska tjejer, Aktiviteten börjas från och med lördag den 30 juni på korskyrka, där alla kvinnor/tjejer är välkomna att spela vollyboll varje lördag kl _15-18.
Under juli/augusti månad har vi en sommarfest/ grillfest där alla medlemmar är välkomna. Fotboll och volleyboll turnering ( under sommar ) med svenskarna som riktar sig till integration är på gång. Det kommer mer information senare i ett annat post.
Vi kommer att forsätta med våra nuvarande aktiviteter under sommaren och från hösten kommer vi ha följande kurser för medlemmar men antal platsen är begränsad.
• Inlärning av att spela Dambora och sentor, återkommer med tid, datum och plats.
• Inlärning av fotografi återkommer med datum, tid och plats.
• Inlärning av bild&film redigering ( start datum 05/09 onsdagar från 18-20:15 i vuxenskolan ).

Till sist ett stort tack till er som deltog på måndags möte och till er som hört av er om att ni vill bidra fastän ni inte kunde delta på själva mötet. Vi hoppas givetvis att ännu fler vill engagera sig och ha lika kul som vi har när vi gör bra grejer för Salsal Uppsala.
Om du vill vara med och engagera dig i salsal föreningen kontakta oss via Facebook.

Det här inlägget postades i SFS Raport گزارشات انجمن. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *