Fotbollsupprop

Spread the love

Vi på Salsal Förbundet Sverige är glada att meddela att vi anordnar ett spännande fotbollsupprop för alla barn mellan 9 och 14 år! Det här är ett fantastiskt tillfälle för era barn att uppleva glädjen i att spela fotboll, lära sig nya färdigheter och bygga vänskap inom idrotten.***OBS*** Om du är äldre än 14 år och fortfarande älskar fotboll, kommer vi även att undersöka möjligheten att bilda ytterligare lag med äldre spelare, i åldrarna upp till 25 år. Så oavsett ålder finns det möjlighet att vara en del av vår fotbollsfamilj.

Datum/ start: eventuellt första juli

Tid: 11-13

Plats: återkommer

Under fotbollsuppropet kommer våra erfarna tränare att ge träning och instruktioner för spelarna. Vi kommer att fokusera på att utveckla teknik, förståelse för spelet och samarbetsförmåga. Det kommer även finnas roliga övningar och småspel för att låta barnen njuta av fotbollen till fullo!Det spelar ingen roll om ditt barn är nybörjare eller redan har erfarenhet av fotboll.

Alla är välkomna att delta och ha kul tillsammans. Vi tror på inkludering och att skapa en positiv och stöttande miljö för alla spelare.

Om du är intresserad av att anmäla ditt barn till fotbollsuppropet, vänligen kontakta oss påinfo@salsal.se eller 0704647668 för att registrera deras deltagande.

Vi ser fram emot att träffa er och tillsammans göra fotboll till en minnesvärd och rolig upplevelse för era barn!

Dela gärna detta inlägg med vänner och familj som kan vara intresserade av att ansluta sig till vårt fotbollsupprop.

Ju fler som är med, desto mer glädje och gemenskap kommer vi att uppleva!Vi ses på fotbollsplanen!

Hälsningar

Ungdomsutskottet

Det här inlägget postades i Idrott. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *