Fotbollstränare

Spread the love

Mitt namn är Hamed Javadi, och det är en ära för mig att vara tränare för barn och ungdomar i de kommande fotbollsträningarna som planeras av Salsal Förbundet Sverige. Jag är en ekonomistudent och det är min huvudsakliga sysselsättning när jag inte är på fotbollsplanen.

Fotboll har varit en central del av mitt liv under många år. Jag har spelat fotboll sedan jag var liten och har en djup förståelse för spelet. Under min tid som aktiv spelare har jag haft möjligheten att lära mig av skickliga tränare och bekanta mig med olika träningsmetoder.

Jag kommer att göra mitt bästa för att vara en positiv förebild och uppmuntra spelarna att ge sitt allt. Som tränare strävar jag också efter att skapa en trygg och stimulerande miljö där barnen kan växa både som individer och som en del av ett lag.

Jag ser verkligen fram emot att träffa alla spelare och tillsammans skapa fantastiska minnen på fotbollsplanen. Genom att kombinera lärande och lek kommer vi att utveckla färdigheter, bygga självförtroende och främja samarbete. Tillsammans ska vi ha roligt och skapa en meningsfull fotbollsupplevelse för varje individ.

Låt oss ta vara på denna möjlighet att forma unga spelare och inspirera dem att älska fotboll lika mycket som jag gör.Tillsammans kommer vi att göra denna träningsperiod till en framgång och ge dem verktygen att växa och blomstra både inom fotbollen och i sina personliga liv.

Med vänliga hälsningar
Hamed Javadi

Det här inlägget postades i Idrott. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *